Девојката која го обвини Нејмар за силување откри каков пекол преживува изминативе неколку дена

Нахила Триндаде пред неколку дена откри како се вплеткала во љубовната афера со Нејмар и за првпат се отвори во јавноста со опширно интервју, но сега реши да има и второ обраќање во јавноста со цел да ја долови тешката ситуација.

Младата девојка која има еден син со солзи во очите порачува дека животот и се претворил во пекол во последните неколку дена, бидејќи поради заканите кои ги добива и грабежот кој го преживеала, почнува да има проблеми со здравјето.

– Мислам дека сега не е најдобро време да продолжам да зборам за тоа и дополнително да се истакнувам. Морам да се опоравам, воопшто не сум добро. Имам панични напади, не можам да се грижам за мојот син. Не спијам, пијам антидепресиви и бидејќи не можам да јадам, загубив 10 килограми последнава недела. Ми се случуваат многу лоши работи, ме следат мене и моето семејство. Ми го обија апартманот и ми украдоа работи, се измислуваат многу нешта за мене. Животот ми се претвори во пекол, – порачува расплаканата Нахила во интервјуто за „Доминго Еспетакулар“ и додава.

– Најголемата грешка што ја направив оваа година е тоа што го реактивирав мојот Инстаграм профил. Ако останеше затворен и деактивиран, мојот живот сега ќе беше мирен, – потенцира девојката која го обвини Нејмар за физички напад и силување.

Извор: Дерби