Connect with us

Фудбал

Џани „украде“ полициска кола

Езџан Алиоски продолжува да прави лудости и во дресот на репрезентацијата. Пред тренингот на Македонија, Алиоски реши да им го „украде“ возилото на романските полицајци. Крилниот играч влезе и најави дека ќе го стартува возилото, а тоа го улови фоторепортерот.

Миговите пред тренингот ги искористи малку да го почувствува жандармериското возило на романската полиција. Се разбира сето тоа наиде на разбирање и кај припадниците на романската полиција.

ФОТО: ФФМ

Реклама

Facebook