Connect with us

Тајмаут

Дилета се врати во студиото и веднаш воодушеви со провокативната фотографија

Атрактивната новинарка Дилета Леота се врати на работа.

Таа моментално работи во ТВ компанијата ДАЗН, а веднаш објави нова фотографија од работа, по што фановите беа воодушевени.

Провокативна фотографија ги откри нејзините гради, а илјадници коментари пристигнаа за рекордно време.

Таа неодамна изјави дека ја погодуваат невистини за кои вели дека е „лесна жена“ и дека трча по богатите.

„Отсекогаш сум молчел, до сега. И можеби грешев. Јас всушност се залажував дека порано или подоцна ќе преовладуваат добри информации над незгодното новинарство. Па така, страдав од дневно отровни озборувања: фотографи под куќата и на скутери зад мојот секој потег, беспилотни летала надвор од прозорците, но сега сум малку уморна“, започнува Дилета и продолжува:

„Јас велам дека затоа што, читајќи ги невистините резервирани за мене во весниците секој ден, секој може да помисли дека сум канибал, жена неспособна за љубов. Тоа е неприфатливо. Всушност, не ми кажувај дека тоа е цената да се плати успех. Или да, јас го барав и го барав заради шминка, облини, носење облека, објавени фотографии. Сите избори што спаѓаат во сферата на индивидуалната слобода, нели? Не осудувам “.

„И заради љубовта кон луѓето околу мене кои често се повредени од лагите за мене. И, исто така, заради љубовта кон мојата баба, која на 80-годишна возраст погрешно верува во сè што е напишано“, заклучила Леота во својот пост.

Реклама

Facebook