Connect with us

Фудбал

Двајца играчи на Рома имаат коронавирус

Двајца од играчите на италијанска Рома се позитивни на коронавирус, се вели во соопштението на клубот.

Според информациите објавени на сајтот на римските „волци“, двајцата играчи биле вакцинирани.

Тие се чувствуваат добро и ги следат сите здравствени протоколи. Тие се изолирани и локалните власти се соодветно информирани.

Реклама

Facebook

Реклама