Connect with us

Тајмаут

ФОТО: Бекам објави семејна фотографија за Божик, фановите почнаа да се шегуваат со него поради еден детаљ

Дејвид и Викторија Бекам направија Божикна вечера со семејството, а со оглед на тоа дека сме во модерно интернет време, семејната фотографија ја овековечи и ја објави на Инстаграм. Сепак, поради еден детаљ голем број на негови следбеници се шегуваа со него. Имено, на фотографијата се гледа дека Бекам се поткренал на прсти, со цел да не биде понизок од неговите синови.

Реклама

Facebook

Реклама