Connect with us

Тајмаут

ФОТО: Дали е ова најубавата олимпијка во Токио?!

Хрватскиот портал „Индекс“ спроведена анкета во која ги праша своите читатели за избор на најуваба спортистка на ОИ во Токио. Според изборот, најмногу гласови доби германската спортистка Алиса Шмид. На второто место е Алекс Морган од САД. Но, не само хрватскиот портал, голем број на светски медиуми ја рангираа Шмид како најубава спортистка во Токио. Дали се согласувате и вие?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᗩlica Ѕchmidt (@alicasmd)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᗩlica Ѕchmidt (@alicasmd)

 

Facebook