Connect with us

Други спортови

ФОТО: Хабиб објави фотографија со неговиот дедо, неговите прсти се како „стапчиња“ наспроти оние на неговиот дедо

Хабиб Нурмагомедов се повлече непоразен и се врати таму каде што се чувствува најдобро, во родното село.

Одличниот Дагестанец е топ тема во светските медиуми веќе неколку дена, пред се затоа што е голем борец, а потоа и поради неговиот животен стил.

32-годишникот има исклучително силни раце. Може да се каже дека ја наследил силата од неговиот дедо, што е потврдено со заедничка фотографија.

Хабиб го стави појасот околу вратот на неговиот дедо, но она што привлекува најголемо внимание се рацете на старецот.

Гледајќи ги огромните прсти на дедото, прстите на Хабиб изгледаат како „стапчиња“, навистина импресивно.

Реклама

Facebook