Connect with us

Тајмаут

ФОТО: И женската популација знае да ужива во фудбалот, Македонки бодреа од трибини…

Не само машката, туку голем дел и од женската популација знае да ужива во фудбалот. Особено во вакви моменти кога сите заедно и во домовите и со пријатели се гледаат наптреварите на нашата репрезентавција. Еве како се бодри Македонија од трибините.

323499-koga-sme-vekje-kaj-navivachkite.jpg323500-koga-sme-vekje-kaj-navivachkite.jpginstagram-7-830x0.jpg

Реклама

Facebook