ФОТО: Јужната трибина на „Тодор Проески“ исполнета до последно место

Јужната трибина на арената „Тодор Проески“ во Скопје вечерва е речиси исполнета до последното место. Ова е ретка фотографија и натпревар на која трибините се исполнети со навивачи.

Да се надеваме дека овој тренд ќе продолжи и понатаму и конечно спортот ќе биде тоа што треба да биде.