Connect with us

Други спортови

ФОТО: Ма каков коронавирус, во Белорусија борби во ринг, но сепак со маски и дистанца

Објавено:

Луѓето од Боречкото првенство на белорусија (BFC) одлучиле дека е сосема ОК во време на коронавирус да се организираат борби. Во оваа земја се продолжува нормално.

Добро, сепак можеби не како порано, но има спортски активности. Па така одржана е борба, судиите со маски, како и девојките кои ги најавуваат рунтите, нема полни сали, има физичка дистанца.

 

Advertisement
Реклама
Реклама

Facebook

Реклама
Реклама