Connect with us

Фото

ФОТО: Македонија го одработи официјалниот тренинг пред натпреварот против Ерменија

Фудбалската федерација на Македонија моментално се наоѓа во Никозија и го одработи официјалниот тренинг пред натпреварот против Ерменија.

Голем број на фудбалери недостигаат во македонската репрезаентација, но голема е мотивацијата да се остане на првото место во Група 2, во Лигата Ц, од Лигата на нации и со тоа да го обезбедат пласманот во Лига Б за наредното издание на Лигата на нации.

ФОТО: ФФМ

 

Реклама

Facebook