Connect with us

Фудбал

ФОТО НА ДЕНОТ: Роденден ми е, сакам ПОБЕДА, сакам ДРЕС

Дали оваа голема желба ќе се исполни, ќе ви откриеме на крајот од натпреварот.

Македонија – Исланд во моментов 1-0.

ФОТО: ДЕНИС ДУКОВСКИ | SPORTM.mk

Реклама

Facebook

Реклама