Connect with us

Фото

ФОТО: „Ова е Изет Хајровиќ, барем така ми се чини…“

Динамо вечерва на стадионот „Изет Хајровиќ“ игра за Европска пролет. Натпреварот предизвика голем интерес кај публиката, но условите за игра се минимални.

Обилна магла падна на теренот и играта се одвива со потешкотии.

Реклама
Реклама

Повеќе од Фото

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com