ФОТО: Последниот тренинг на Националната арена „Тодор Проески” пред утрешниот натпревар против Полска

Репрезентацијата на Македонија денеска го има последниот тренинг на Националната арена „Тодор Проески“ пред утрешниот натпревар против Полска.

Македонската фудбалска репрезентација може да ја бодрите и во живо. Билето од 150 денари може да купите на билетарата на Националната арена.