Connect with us

Фудбал

ФОТО: Роденденската желба исполнета и победивме и доби дрес

И двете желби исполнети. Едната е што вечерва победивме, другата дека за својот роденден доби дрес од нашите репрезентативци.

Оваа желба на фановите ја исполни нашиот Тихомир Костадинов, кој по завршувањето на натпреварот отиде и им го даде својот дрес.

Facebook