Connect with us

Фото

ФОТО: Жешко беше на трибините – Аргентинките или Хрватките?

Аргетинските и Хрватските навивачи водеа вистинска борба на трибините. Атмосферата жешка, уште по жешка кога Хрватска победи.

Полни очи празни раце, уживајте 😆

Реклама
Реклама

Повеќе од Фото

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com