Connect with us

Тајмаут

ФОТО: Жешко бикини на поранешна атлетичарка ги запали социјалните мрежи, неверојатно што може да направи со лубеница

Некогаш се занимаваше со атлетика, а денеска е бикини пампионка. Нејзиното име е Карина Ел и таа се занимава со фитнес, моделство и настапува на разни натпревари, но она што може да го направи предизвикува посебно внимание. Карина Ел има 29 години и потекнува од САД, а е најпосакувана и најпозната фитнес моделка на светот.

 

 

Реклама

Facebook