Connect with us

Тајмаут

Француски репрезентативец со неморална понуда за 50 годишна дама, и нудел 50.000 евра за една ноќ

Згодните девојки се често пати желба на фудбалерите. Така е и со ѕвездата на ОнлиФанс, 50-годишната Натали Андреани. Таа тврди дека репрезентативец на Франција и понудил 50.000 евра за да поминат само една вечер заедно.

За францускиот „Паблик“ таа изјави:

-Имам бројни понуди, а една стигна од фудбалер. Ми понуди 50.000 евра да ја поминам ноќта со него. Тоа го нудеше повеќе пати, но го одбив, изјави таа, која не сакаше да го каже името на фудбалерот.

-Игра за француската репрезентација и морам да кажам дека бев шокирана од понудата. Штета, да не нудеше пари, можеби ќе бев со него, вели таа.

 

 

Реклама

Facebook

Реклама
Реклама