Connect with us

Фудбал

ГАЛЕРИЈА: Чадор, ќебе и кабаница за Македонија-Германија

Силен дожд, температури по 10 степени и ветер е атмосферата на која се игра натпреварот Македонија-Германија.

Фотографот на SPORTM.mk ја „улови“ атмосферата од трибините. Каде што навивачите на Македонија, но и Германија со чадори, ќебиња и кабаница го следат натпреварот.

Иако живата на термометарот покажува 9 степени над нулата, на трибина е како минус девет под нулата.

Погледнете ја галеријата:

Реклама

Facebook

Реклама
Реклама