Connect with us

Фото

ГАЛЕРИЈА: Македонија иако подобра не успеа да ја совлада Романија

Македонија вечерва на арената „Тодор Проески“ во Скопје, пред 6.000 гледачи не успеа да ја совлада Романија.

Маедонските „Рисови“ иако покажаја подобра игра од Романците, не успаа да ја затресат мрежата на противникот, па натпреварот заврши со резултат 0-0.

Facebook