Connect with us

Фудбал

ГАЛЕРИЈА: Момците се загреваат, арената се полни – одиме на ПОБЕДА

Момците се загреваат, арената се полни после повеќе од една година поради коронавирусот.

За вечерва пуштени се дополнителни карти и отворени се сите трибини.

Погледнете ја атмосферата пред почетокот на натпреварот Македонија-Исланд.

ФОТО: ДЕНИС ДУКОВСКИ | SPORTM.mk

Реклама

Facebook

Реклама