ГАЛЕРИЈА: Се е подготвно на плоштадот „Македонија“, автобусот пристигна во Скопје

Автобусот со шампионите пристигна во Скопје, пречекан беше со огномет и голем број на публика како при превозот до Скопје така и при самиот влез. Момците од Вардар сега ќе се упатат до центарот на градот, односно плоштадот „Македонија“ каде е организиран пречек.

-текстот продолжува по рекламата-

Loading...