Connect with us

Фудбал

Ѓока: Оваа победа ќе ни помогне на ментален план, затоа што овој тим има потенцијал и потребна му е мала самодоверба

Ќе почнеме да растеме заедно наскоро, најдоброто од Шкендија ќе дојде по две или три недели. Игравме добро, развиваме брза игра по крилата, имавме повеќе шанси од противникот, поените дојдоа на нашето конто. Не е лесно, но ќе се обидеме да промениме уште повеќе и да бидеме уште подобри“, изјави Ѓока.

Реклама

Facebook