Connect with us

Тајмаут

Има пари и мисли дека може се: Фудбалер сакал да ’купи мир’ од жена која се*суално ја злоставувал

Некои спортски ѕвезди не знаат како да се справат со славата и богатството што го стекнуваат благодарение на талентот што го поседуваат.

Еден таков е играчот на Хјустон Тексанс, Дешон Вотсон, кој е обвинет од неколку жени за сексуална злоупотреба.

Вотсон исто така беше обвинет од една од девојките дека и понудила 100.000 долари за да „купи мир“ од неа.

Таа реши да реагира. Таа ја одби понудата, а набрзо јавноста дозна што и нуди ѕвездата на Тексас.

Сите жртви на Вотсон беа масерки во салони. Додека му пружале услуга за масажа, тој намерно ги допирал со пе*исот.

Тој се обидел да добие орален се*с од нив, а на крајот девојките решиле да реагираат и да го тужат фудбалерот на Тексас.

Дешон Вотсон е во НФЛ од 2016 година и има договор вреден 156 милиони долари што го потпиша во 2020 година.

Неговата моментална пазарна вредност е 24 милиони долари.

Реклама

Facebook

Реклама