Поврзи се со нас

Фудбал

Италијанскиот талент се среќава во тајност со новиот претседател на клубот! Еве го нивниот разговор

Скај Спорт известува за интересна приказна во која главен актер е Николи Заниоло.

Според Скај Спорт, играчот на Рома тајно се сретнал со новиот претседател Ден Фридкин, кој го охрабри во опоравувањето по неговата втора повреда на коленото: „Ќе се вратиш посилен од порано“.

Големата самодоверба и ентузијазам ќе го врати играчот на теренот на пролет. Но, главната цен на средбата за Фридкин беше го увери Заниоло за обновување на договорот, кој ќе дојде наскоро.

Реклама

Facebook

Реклама
Реклама
Реклама