Поврзи се со нас

Фудбал

Како црни нежен пол? Фудбалерка покажа kрваво лице по првенство!

Вака се бори за боите на клубот!

Фразата „понежен пол“ е сè помалку важна во современиот свет, а особено во спортот.
Ова важи и за фудбалот, во кој играчите убаво се поздравуваат пред натпреварот, а потоа се борат немилосрдно. И репрезентативецот на Босна и Херцеговина, Ајла Скалиќ, ни покажа како изгледа.

Скалиќ игра за Викторија од Славонски Брод, кој денес загуби на домашен терен од Марјан со 1: 3, што не е ништо чудно, бидејќи се работи за тим од долниот дел на табелата, без ниту еден освоен бод.

Што не ги спречува нејзините играчи да се борат максимално, вклучувајќи ја и Скалиќ, која сподели фотографија од нејзиното крваво лице полно со модринки по натпреварот, со јасна порака: „ Срце на теренот! “

loading...

Facebook