Ќатип Османи ќе биде тренер на Шкупи

-текстот продолжува по рекламата-

Екипата на Шкупи ќе го назначи третиот тренер за оваа сезона. После Умит Каран, дојде Булент Акин, но тој ја водеше екипата само на два натпревари, а сега доаѓа проверено име.

Станува збор за Ќатип Османи, доскорашниот тренер на Шкендија кој што пред неколку недели беше сменет од клупата на тетовскиот тим. Османи и раководството на чаирскиот тим си подадоа рака, и сега се очекува само официјалната промоција.

 

Loading...