Connect with us

Фудбал

Нејмар на новогодишната ноќ три дена се забавувал во бункер

Нејмар ја прослави новата 2022 година со тридневна забава во родниот Бразил. Напаѓачот на Пари Сен Жермен собрал верни пријатели во бункер на кој била подигната бина. Од нејзините музичари се погрижија за доброто расположение на гостите.

Некои снимки станаа достапни за медиумите, иако Нејмар постави услов – да нема камери и телефони за време на забавата. И тој самиот објави неколку моменти од прославата.

Сите во бункерот беа облечени во бело. Токму тоа го налага традицијата во Бразил. Се верува дека оваа година среќата ќе биде добра.

Фудбалерот на новогодишната ноќ имаше обезбедено огномет и огномет. Во паузите помеѓу танц и музика имаше забава покрај базенот.

Нејмар позира од забавата со шина на ногата. Тој беше повреден и му беше дозволено да остане подолго во Бразил. Напаѓачот мора да се врати во Париз на 9 јануари за да се приклучи на Пари Сен Жермен.

Реклама

Facebook

Реклама