Connect with us

Тајмаут

Новата секс бомба на италијанското новинарство ги плени машките срца

Ако за време на трансфер пазарот во Италија во јануари, медиумите најмногу брмчеа за името на Душан Влаховиќ, тогаш веднаш по затворањето на прозорецот се насочија кон младиот новинар на Sportitalia – Juicy Meloni . Бринетата има само 22 години и веќе има искуство како актерка на неколку кратки проекции.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ~ GIUSY MELONI ~ (@giusymeloni)

Advertisement

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ~ GIUSY MELONI ~ (@giusymeloni)

Advertisement

Џуси е едно од новите лица на спортското новинарство на Апенините, кое е познато по својот култ кон жените во покривањето на фудбалските натпревари. Од профилите на социјалните мрежи на Мелони не е јасно дали е свршена или не, но нејзината слава сигурно и донесе многу обожаватели во последно време.

 

View this post on Instagram

 

Advertisement

A post shared by ~ GIUSY MELONI ~ (@giusymeloni)

 

View this post on Instagram

 

Advertisement

A post shared by ~ GIUSY MELONI ~ (@giusymeloni)

Advertisement
Advertisement