Повеќе од 100.000 луѓе го пречекаа европскиот првак ВАРДАР на пристигнувањето во Скопје

Повеќе од 100.000 луѓе го пречекаа европскиот првак ВАРДАР на пристигнувањето во Скопје. Почнувајќи од аеродромот, на патот до градскиот плоштад каде беше и главната манифестација.
Како изгледаше целиот настан низ објективот на фотограф ДЕНИС ДУКОВСКИ.

-текстот продолжува по рекламата-

Loading...