Connect with us

Фудбал

ВИДЕО: Дали селекторот Ангеловски ги препознава фудбалерите како деца?

За време на Европското првенство, УЕФА реализираше неколку игри со фудбалерите и селекторите на репрезентациите.

На ред дојде и Македонија, а предизвикот беше за нашиот селектор Игор Ангеловски. Имаше задача од фотографии на фудбалерите кога биле мали да ги препознае сега.

Инаку ова беше последен ангажман за нашиот селектор Игор Ангеловски, неговиот договор истекува на крајот од овој месец.

Реклама

Facebook