Connect with us

Фудбал

ВИДЕО: Интервју на Пандев за Беин Спортс со турчинката која го прашува на македонски јазик

И пред Европско и за време на Европско и после Европско, капитенот не може глава да крене од интервјуа. Цела Европа го бара, па почнаа и на нашки да му зборат странските новинари, пишува OFF.net.mk

Телевизискиот гигант Беин Спортс кој има глобална мрежа на спортски канали во 13 земји на четири континенти и кој е во сопственост на претседателот на ПСЖ, Насер Ал Келаифи, оди во етер на арапски, англиски, шпански, француски и турски јазик.

Последната јазична верзија во еден момент од турска стана македонска, а заслугите одат кај шармантната Сејхан Шашко која има потекло од Охрид.

Убаво е и да се гледа и да се слуша нејзиното 6 минутно интервју со течен македонски јазик.

Инстаграмот на турската водителка на кој има интервју и со Игор Ангеловски на англиски.

Реклама

Facebook