Connect with us

Тајмаут

ВИДЕО: Излезе химната на Бетон суперлигата

Published

on

Денеска ја промовираа химната која грми по сите основи, а првата фудбалска сцена е онаа најепската од кај нас. Македонија има свој претставник, тоа е Осогово кој е и дел од основачите. Стартот на видеото е најлуд на свет, а и сè друго е јако со се музиката. Има и рафали. Партали е клипов.

Via

Facebook