Connect with us

Тајмаут

ВИДЕО: Очите сега ми се поголеми од градите

Published

on

Ејбани Бриџес, која привлече големо внимание на мерењето пред борбата со Шенон Коуртенај, откако дојде само по долен феш, а во преден план беа градите, го загуби мечот, односно борбата. Пред борбата успеа во намерата, но во рингот не. Загуби и тоа со тежок пораз, што секако и се гледа на лицето.

Сепак, добро е тоа што и покрај поразот знае да се пошегува на своја сметка.

-Каква војна. Лицето повеќе не ми е убаво, очите сега ми се поголеми од градите, вели таа.

 

Facebook