Connect with us

Тајмаут

ВИДЕО: Снимател побрз од тркачите

Станува збор за трка на млади атлетичари која се одржала на Универзитетот во Датонг, а во која шоуто го украл камерманот кој стана апсолутен хит на социјалните мрежи.

Најбрзиот камерман во светот ни доаѓа од Кина, чија снимка стана хит на социјалните мрежи поради трката во рамки на првенството на студентите.

Имено, момчето кое беше ангажирано да ја следи трката на 100 метри со камера успеа да биде „победник“. Тој со камера во рацете заврши пред тркачите на патеката. Веројатно станува збор за најбрзиот камерман…

Реклама

Facebook