ВИДЕО: Стеван и Сретан од Арена Спорт реагираат на коментарите на социјалните мрежи во врска со Вардар

Коментаторите од Арена спорт Сретан Рашковиќ и Стеван Стевановиќ  прават рекации на коментарите кои ги има по социјалните мрежи во врска со нивното коментирање на натреварот и доаѓањето во Македониија заедно со Вардар. Погледнете.