Connect with us

Други спортови

Изминатиот викенд клубот беше поканет од страна К.К.К Младост од Завидовичи (Босна и Херцеговина) на кој Кану Клуб Арка-Борец го освои првото место за најуспешен клуб.

Ова признание е благодарение на членовите на велешкиот тим кои настапија и ги постигнаа следниве резултати:

Млади пионери:
1. место – Андреј Апостолов

Пионери:
5. место – Баже Гугинов
6. место – Филип Димитријевски

Кадети:
1.место Кристијан Лазаров

Сениори:
1. место – Александар Златаров
2. место – Енис Небиовски
3. место – Љубомир Спасиќ

Реклама

Facebook

Реклама
Реклама