Александар Трајковски преговара со Милан

Александар Трајковски е слобеден играч на трансфер берзата по проблемите со кои се соочи неговиот поранешен клуб Палермо, нашиот репрезентативец  во соработка со  менаџерот Владо Лемиќ преговара со Милан, дознава DRIBLING.MK

-текстот продолжува по рекламата-

Читај повеќе на dribling.mk

Loading...