Connect with us

Ракомет

ФОТО: Битолчани искажаа хуманост – подот преплавен од плишани играчки

Подот на спортската сала „Боро Чурлевски“ во Битола е преплавен од плишани играчки. Битолчани уште еднаш ја покажаа својата хуманост.

Овие слатки плишани играчи ќе одат за децата на кои им се најпотреби од ранливите категории.

Овој несекојдневен настан се случи денеска на полувремето од последниот натпревар за оваа година меѓу Пелистер и Вардар.

Малку е потребно за да ја надополниме љубовта која недостига.

Фото: A. Стефановски

Facebook

Реклама