ФОТО: Битолчани веќе се „чекираа“ на пат да ги бодрат ракометарите

Како и секоја година, битолчани се едни од најверните поддржувачи на македонскиот спорт. Така и оваа година поддршка ќе им дадат на македонските момци кои ќе се борат на Светското првенство во ракомет.