ФОТО: Браќа фудбалски таленти, коj тандем според вас е најдобар?

Порталот „Goal“ објави интересна фотографија со браќа, фудбалски таленти, кои речиси во ист момент настапувале за некои од големите европски фудбалски клубови. Некои од нив веќе се пензионирани, други се уште се активни. Некои од нив освоиле се, други пак допрва се надеваат дека ќе постигнат таков успех. Сепак, голем дел од нив оставиле трага на фудбалската мапа. Кој според вас тандем на браќа е најдобар?

-текстот продолжува по рекламата-

Loading...