Connect with us

Тајмаут

ФОТО: Хрватката која изгледа се*си во копачки, дали таа е најубавата фудбалерка?!

Фудбалот е машки спорт, но има и девојки кои копачките ги сакаат повеќе од штиклите. Една од нив е Хрватката, Ана Марија Марковиќ која игра во Цирих, Швајцарија. Иако има и швајцарско државјанство, вели дека би ја одбрала Хрватска. Изгледа секси на теренот со копачки, но надвор од теренот е исто така вистинска убавица. Дали е ова најубавата фудбалерка, одлучете сами.

 

Реклама

Facebook

Реклама
Реклама