Connect with us

Фудбал

ФОТО: „Нек ночас гори Балкан“ – вратата од баражот се отвора…

Трибините се полни, а атмосферата уште по жешка откако само по седум минути игра нашата репрезентација води против Исланд со 1-0.

Ова е одличен почеток на натпреварот кој е од голема важноста за нашата репрезентација.

Изгледа вратата од баражот ја подотворивме. Одиме на победа.

Реклама

Facebook

Реклама