ФОТО: „Златна божица“ – опасна и секси

Ѕвездата на WWE (World Wrestling Entertainment), или популарно кај нас се нарекуваат кечери, Менди Роуз се соблече за насловната страница на списанието „Максим“ за месец октомври.

-текстот продолжува по рекламата-

„Златна божица“, „Нај секси супер ѕвезда“ се насловите кои стојат до нејзината фотографија на насловната страница.

Менди е американски професионален борач, во  рингот дебитирала во 2015 година. Има 29 години, а нејзиното вистинско име е Аманда Сакомано.

Loading...