Connect with us

Фудбал

ГАЛЕРИЈА: Историјата е испишана и запишана!

Историјата е испишана и запишана преку нашиот објектив. Македонија-Исланд, стадион „Тодор Проески“ Скопје.

ФОТО: ДЕНИС ДУКОВСКИ | SPORTM.mk

Facebook