Connect with us

Ракомет

Какви вести за фановите на Вардар, Дибиров сепак останува!

Тимур Дибиров останува во Вардар до јуни 2023 со можност за продолжување на соработката.

Клубот и левото крило на Вардар се договорија за продолжување на соработката со што Русинот ќе ја игра 10-тата сезона во Скопје.

„Среќен сум што отанувам во Вардар. Не можам да се замислам во друг дрес и друг клуб. Им благодарам на сите за поддршката што ми ја даваат. Со клубот се договоривме за продолжување на соработката и заедно да постигнуваме резултати како и досега, изјави Тимур Дибиров.

Реклама

Facebook