Поврзи се

Кошарка

Кантер се обиде да се шегува на сметка на прекарот на Леброн, Кинг Џејмс веднаш го заќути

Кантер се обиде да се шегува на сметка на прекарот на Леброн, Кинг Џејмс веднаш го замолчи.

ФОТО

loading...

Повеќе од Кошарка