Капитенот на македонската кошаркарска репрезентација Војдан Стојановски продолжува во Франција

Дресот на Фравелин Данкерк е новата иднина за македонскиот кошаркарски репрезентативец Војдан Сојановски. Оваа информација денеска ја објавија повеќе француски медиуми.

-текстот продолжува по рекламата-

Loading...