Connect with us

Ракомет

Кастратовиќ: Во Маврово ќе почнеме со поинтензивна тактичко-техничка подготовка

„Во овие десетина дена во Скопје акцентот ни беше на враќање на физичката подготвеност, а во наредните десет дена во Маврово, покрај тоа што ќе продолжиме со кондициска подготовка, ќе почнеме и со поинтензивна техничко-тактичка подготовка, во која ќе воигруваме напаѓачки и одбранбени формации. Располагаме со искусни и квалитетни играчи, на кои верувам дека нема да им треба многу време за меѓусебно приспособување. Верувам дека со сериозна работа и со максимален пристап, здрави и подготвени ќе ги дочекаме првите официјални натпревари сезонава“, изјави Кастратовиќ за клупската веб страница на клубот.

Реклама

Facebook

Реклама
Реклама
Реклама