Connect with us

Тајмаут

Кошаркарската бајка на македонската легенда Перо Антиќ – ВИДЕО на прилепчанецот Мартин Пресилски

Ново креативно видео на прилепчанецот Мартин Пресилски. Овој пат неговиот најнов производ е за македонската кошаркарска легенда Перо Антиќ и неговите врвни кошаркарски достигнувања.

Мајсторот на паркетот сеуште игра во врвна форма, а според одредени кажувања ова е неговата последна година од кариерата.

Во продолжение погледнете го видеото:

Advertisement

ФОТО

More in Тајмаут